Kvinne alvorlig skadet i voldshendelse – mann i 50–åra siktet

Tre personer er skadet i en alvorlig voldshendelse på ei hytte på Sjusjøen fredag. En mann i 50–åra er siktet for grov kroppsskade.

DEL

Det var fredag ettermiddag at voldshendelsen skjedde på en privat adresse på Sjusjøen. Politiet opplyser at de rykket ut etter å ha fått melding klokka 16.38.

Tre personer ble kjørt til sykehus, to av dem til sykehuset på Lillehammer, skriver GD.

– Den ene er videresendt til Ullevål med luftambulanse. En har status som siktet. Hendelsesforløpet er fortsatt uklart, men ansees som en alvorlig voldshendelse, opplyser politiet på Twitter klokka 18.40.

Det er snakk om en voksen mann og en voksen kvinne, og et barn i tenårene, under 18 år. Kvinnen er den som blir sendt til Ullevål.

Fredag kveld opplyser politiet i en pressemelding at en mann i 50-årene er siktet for grov kroppsskade

– Han er sendt til sykehus. En kvinne i 50-årene er sendt til Ullevål sykehus, og en annen kvinne, i slutten av tenårene, er også sendt til sykehus. Ingen av de involverte er livstruende skadd, står det i pressemeldingen.

Politiet har igangsatt bred etterforskning og det vil bli gjennomført tekniske undersøkelser på stedet. Det vil bli forsøkt gjennomført avhør av de involverte så fort det lar seg gjøre.

Politiet har ingen grunn til å tro at det er andre involverte i hendelsen enn de tre ovennevnte personene.

Artikkeltags