Han fikk øve på flygelet i Tingelstad kirke i Brandbu, og nå skal vi alle få gleden av å høre han spille.

Jan Gunnar Sørbø har studert i Norge, Tyskland og Danmark. Han har deltatt i mange konkurranser og mottatt en rekke priser og stipender. Som 15-åring vant han Ungdommens Pianokonkurranse.

Sørbø har holdt konserter flere steder i Norge og andre land. Han opptrer også jevnlig som solist, kammermusiker, og samarbeidspartner i Stavanger Piano Quartet og Ryfylke Piano Trio.

Sammen med sopranen Eir Inderhaug har han skapt og turnert med «Operagalskap». De siste årene har han jobbet med mange forskjellige prosjekter. Det har blitt konserter med tidlig musikk for cembalo og viola da gamba, premiere på moderne pianomusikk, og innspilling av J.S. Bachs «Das Wohltemperierte Klavier».

I 2021 var han solist i Griegs pianokonsert med orkesteret SKO Zilina i Slovakia. Han skal tilbake dit i 2023 med Beethovens trippelkonsert. Disse konsertene er en del av et større EU-prosjekt mellom Norge og Slovakia.

På konserten i Tingelstad kirke torsdag 17. november vil Jan Gunnar Sørbø spille musikk av J.S. Bach, Chopin og Grieg.

Inng.bill kr 200,- Barn under 18 år og Musikklinje-elever kommer inn gratis. Konserten støttes av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen Gran og Gran Kirkelige Fellesråd.