Kulturstipend til Anna Rogneby og David Hveem

STIPEND: Anne Rogneby og David Hveem tok med glede imot Toten Sparebanks kulturstipend av banksjef Rolf E. Delingsrud under en tilstelning på Sillongen tirsdag kveld.

STIPEND: Anne Rogneby og David Hveem tok med glede imot Toten Sparebanks kulturstipend av banksjef Rolf E. Delingsrud under en tilstelning på Sillongen tirsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Toten Sparebanks årlige sponsortreff på Toten Hotell tirsdag kveld, sørget blant annet for at lokale kulturarbeidere får litt friere økonomisk spillerom i tida som kommer.

DEL

Sponsortreffet ble arrangert for 15. gang og over 100 personer fra ulike lag og foreninger som banken sponser møtte opp. De frammøtte var vitne til at flere talentfulle ungdommer fra lokalområdet mottok sine talentstipender, og at Maren Lundby, i år som i fjor, fikk et resultatstipend på 50.000 kroner for ekstraordinære resultater denne sesongen.

Kulturstipendet ble delt mellom Anna Rogneby (25.000 kroner) og David Hveem (50.000 kroner).

Anne Rogneby fra Lena kombinerer interessen for foto og musikk ved å lage spennende egne kunstneriske uttrykk, og ønsker å videreutvikle dette gjennom å sette egne bilder og videoer sammen med de mulighetene et akkordion gir som musikk og lydkilde.

David Hveem fra Lena er en sjeldent allsidig musiker som evner å jobbe innenfor ulike sjangre med arrangering, komposisjon og ensembleledelse. I tillegg til å være en dyktig utøver på flere instrumenter, har han hatt komposisjons- og arrangementsoppdrag på nasjonalt nivå.

Det er fjerde året banken deler ut talentstipender etter at ordningen ble lansert i 2015.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags