Gå til sidens hovedinnhold

Kulturkalenderen i Nordre Land

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Informasjonen fra kultursektoren i Nordre Land for januar 2019 er kommet ut for siste gang. Det beklager jeg meget sterkt. Dette er en klar diskriminering av kommunens eldre som ikke har tilgang til data!

Det er 962 eldre som dermed mister en nødvendig og helt påkrevet informasjon om virksomheten i kommunen. Hvis jeg har oppfattet det korrekt, så var det først og fremst de borgerlige i kommunestyret som fattet vedtak om å kutte ut denne Kulturkalenderen, og det er helt ubegripelig.
Det er forsett at kommunen ikke lenger kan distributere dette viktige informasjonstiltaket. Seniorlaget på Dokka, hvor Odd Inge Sanden er styremedlem, ble informert om vedtaket i møtet 3. januar. Vi er rystet over dette, fordi man da ikke lenger får tilgang til informasjonen som er viktig at de ulike tiltakene, foreningsinformasjonen, og arrangmenter i kommunen.

Jeg tar sterk avstand fra det som nå har skjedd, og det er fullstendig feil å si at «Les mer om kommunens fleksible Facebook-baserte digitale kulturkalender» når vi vet at 962 innbyggere, altså 20 prosent av befolkningen i Nordre Land, ikke har tilgang på data. Jeg spør: Hvorfor skal bygdas eldre diskrimineres på denne måten?

Kommentarer til denne saken