Vinterlyd ble en fryd

ROSER OPPMØTET: Kreftforeningen sier at slik Gjøvik-folket responderte på gratiskonserten, blir det vanskelig å komme utenom Gjøvik på neste turnè, sier Jaran Pedersen i Gjøvik FF. FOTO: ASBJØRN RISBAKKEN

ROSER OPPMØTET: Kreftforeningen sier at slik Gjøvik-folket responderte på gratiskonserten, blir det vanskelig å komme utenom Gjøvik på neste turnè, sier Jaran Pedersen i Gjøvik FF. FOTO: ASBJØRN RISBAKKEN

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vellykket på absolutt alle måter, sier Jaran Pedersen i Gjøvik FF etter gratis­konsertsuksess på Gjøvik Gård. Nesten 60.000 kroner ble samlet inn til kreftsaken.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Man vet man har lykkes med et arran- gement når 3500 personer dukker opp en helt vanlig mandag kveld en kald vårdag i mars på Gjøvik Gård.

- Dette ble en kjempesuksess, både med antall folk som møtte opp, stemningen, været og i det hele tatt. Dette er ikke hverdagskost i Gjøvik, sier en glad Jaran Pedersen dagen derpå.

Vinterlyd-arrangementet i regi av Kreftforeningen og P4 er på turnè, og hadde premiere i Kristiansand for et par uker siden. Dit kom det 3000 publikummere, mens altså Gjøvik kan slå i bordet med 3500 publikummere. Så mange gikk mann av huse for å få med seg gjeve artister som lokale Nora Foss-Al-Jabri, Kurt Nilsen og Marion Ravn.

God musikk, god sak

De som arrangerer Vinterlyd er utrolig proffe. Vi kom til dekket bord, sier Jaran Pedersen, som er glad for velvilligheten Gjøvik kommune viser ved å åpne opp for bruk av Gjøvik Gård til dette arrangementet. Så står da også flere byer i kø for å bli besøkt på turnèen...

- Kreftforeningen sier etter arrangementet på Gjøvik Gård at så flott som Gjøvik-folket responderte på gratiskonserten, blir det vanskelig å komme utenom Gjøvik også på neste turnè, fremholder Jaran Pedersen.

Det meldes opp strålende artistopptredener denne mandagen, og bøssebærerne fikk inn i underkant av 60.000 kroner til Kreftforeningen. Inntektene fra årets Vinterlyd-turnè går til forskning på kreftformer.

Ny innsamlingsrunde søndag

Søndag er om lag 300 bøssebærere ute i byen og gjør et skikkelig krafttak til når det gjelder kreft.

Både russen, håndballaget og vi i Gjøvik FF er med. Vi jobber fortsatt med å rekruttere bøssebærere, så det er fritt fram for å melde seg på. Klikk dere inn på hjemmesiden til Gjøvik FF og registrer`deg, så er du med og gjør en innsats, oppfordrer Pedersen.

- Vi trodde ikke det var sant da vi lyktes med å få arrangementet hit, og når så mange møter opp på et så viktig arrangement, er vi veldig glade for det, sier en happy Pedersen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags