Vinni og Staut til Kapp

I SOMMERSOL: Gustav Nilsen, Hege Øversveen, Tone-Yvonne S. Nilsen, Ketil Hvindenbråten, Paul Håvard Østby og Kjersti Linnerud.

I SOMMERSOL: Gustav Nilsen, Hege Øversveen, Tone-Yvonne S. Nilsen, Ketil Hvindenbråten, Paul Håvard Østby og Kjersti Linnerud. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vinni og Staut kommer til Skvulp-festivalen på Kapp i august.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den første helgen i august blir det Skvulp-festival på Kapp. Rapperen Vinni og Valdres-bandet Staut er meldt. I tillegg er det allerede klart at både Hege Øversveen og Tone-Yvonne S. Hansen skal opptre.

- Vi ønsker å bygge opp en festival med brei musikalsk profil. Vi har fått tak i to norske toppartister vi er veldig fornøyde med. De representerer det vi ønsker at Skvulp skal representere - det folkelige. I tillegg har vi Hege og Tone-Yvonne, to lokale artister, som også skriver musikken sin selv, sier Skvulp-sjef Ketil Hvindenbråten.

Skvulp ble arrangert for aller første gang i fjor, etter at Urbane Totninger hadde gjort unna sommershowet sitt. Rundt 1.500 mennesker var innom festivalen hver av de to kveldene, til tross for at sensommeren 2011 ikke akkurat var tidspunktet for fest og feiring. 22. juli la en demper på denslags.

- Værgudene var heller ikke med oss. Det hadde regnet en uke, sier Hvindenbråten.

Til sommeren regner han og de andre arrangørene med bedre oppmøte.

- Vi har tro på festivalen, både som sosial arena, og på det musikalske innholdet. Vi har et program som erbra! sier Hvindenbråten.

Flere artister skal slippes utover våren.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags