Velkommen til drive-in-gudstjeneste ved Lokhallen på Dokka

PresteneØystein Wang, Gitte Bergstuen, Kari Lette Pollestad Høghaug, Kristin Sundt og Roger Jøranli ønsker velkommen til Drive-in-gudstjenesten

PresteneØystein Wang, Gitte Bergstuen, Kari Lette Pollestad Høghaug, Kristin Sundt og Roger Jøranli ønsker velkommen til Drive-in-gudstjenesten Foto:

Av

Kirken i Nordre og Søndre Land samarbeider om en felles gudstjeneste kommende søndag.

DEL

Innsendt Selv om kirkene nå er åpne igjen for et begrenset antall, inviterer prestene i Land-kommunene til en lenge planlagt felles gudstjeneste bak Lok-hallen på Dokka. «Her er det god plass til mange biler, og det er bare å følge skiltingen», sier trosopplærer Roger Jørandli som er en av initiativtagerne til samarbeidet, der også Nordre Land kommune er med som en viktig støttespiller.

Det settes opp en scene med alter og musikkanlegg, og lyden vil også bli overført til bilradioen på FM-nettet. I tillegg til Jørandli og de fire prestene Kristin Sundt, Gitte Bergstuen, Kari Lette Pollestad Høghaug og Øystein Wang som leder gudstjenesten, er Lisbeth Snuggerud med som sangsolist, organist Sevinj Mirzayeva spiller piano og en forsangergruppe vil lede sangen.
Arr. Menighetene i Nordre og Søndre Land

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken