Har du husket å stemme fram din høgger-hit?

FULL TENNING: Vazelina Bilopphøggers ga jernet på Rockefeller i vinter og lørdag 30. juni er høggera klare til å gi full gass på Raufoss.

FULL TENNING: Vazelina Bilopphøggers ga jernet på Rockefeller i vinter og lørdag 30. juni er høggera klare til å gi full gass på Raufoss. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vazelina Bilopphøggers har fått fart på turnébussen, og lørdag 30. juni står høggera på scena på 2830-festivalen på Raufoss.

DEL

For å være sikker på at bandet spiller låter fra den absolutte øverste snadderhylla, er det viktig at DU er med å stemmer fram den du mener er den aller, aller beste Vazelina-låta. Den vil nemlig garantert være på spillelista når Vazelina Bilopphøggers fyrer av på samtlige på plugger på hjemmebane denne lørdagskvelden.

Her stemmer du på Vazelina-favoritten!

Les også: Høgger-feber på Rockefeller

Fem finalister

Mye av arbeidet er forresten allerede gjort. Tidligere i år inviterte vi OAs mange tusen Vazelina-fans til å stemme fram en solid håndfull låter som igjen ble redusert til finaleheatet som består av disse go'bitene i tilfeldig rekkefølge: «Borghild», «Det beste i livet er gratis», «På Gjøvik», «På magan bak en sten» og «Surfbrett».

Vazelina - promo

Klikk deg inn!

Det er her du nå kommer inn i bildet, for hvilken av de fem Vazelina-perlene mener du fortjener å stikke av med seieren? Det vanker ingen fysiske premier for innsatsen, men hvor ofte kan man si man har vært med å bestemme hvilke låter et av landets tøffeste band skal spille på konsert? Så klikk deg inn på oa.no og stem på tidenes Vazelina Bilopphøggers-låt og ikke minst – gled deg til høre den live på 2830 Sommerfestivalen.

Kjendisene snakker ut: Å velge seg en Vazelina-favroitt er som å komme til et fullstappa koldtbord

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags