Det flasker seg for festivalsommeren

FAVORITTER: Vazelina Bilopphøggers byr på en gullkantet konsert med høgger-hits når de besøker 2830-festivalen på Raufoss i juni. Her gir Kjetil Foseid (t.v.) og Eldar Vågan flatt jern foran et utsolgt Rockefeller i februar.

FAVORITTER: Vazelina Bilopphøggers byr på en gullkantet konsert med høgger-hits når de besøker 2830-festivalen på Raufoss i juni. Her gir Kjetil Foseid (t.v.) og Eldar Vågan flatt jern foran et utsolgt Rockefeller i februar. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De siste navnene begynner nå falle på plass for de driftige festivalarrangørene som satser hva remmer og tøy kan holde for å gi musikknytere en sommer litt utenom det vanlige.

DEL

Trollrock på Beitostølen, 2830-festivalen på Raufoss og ferskingen Fredvikafestivalen i Gjøvik er alle i full sving med å trykke opp plakater til sommerens musikkmøter der Fredvikafestivalen er først ute 22. og 23. juni.

Vazelina-favoritten

Med poppete, men tilgjengelige navn som Bernhoft, No. 4 og Fieh, har publikum begynt å bli kjent med profilen til festivalen som de siste dagene også har fått underskriftene til Astrid Ekern, Joggebukse, Brother Savannah fra Lillehammer og Murmur fra Gjøvik.

Men man skal ikke ligge lenge i soveposen den som vil få med seg flere gilde musikkmøter i distriktet! Allerede uka etter, 29. og 30. juni, smeller det på Raufoss og 2830-festivalen som var tidlig ute med å sikre seg festivalfavorittene Staut og Vazelina Bilopphøggers. Andre artister som er klare til å gi jernet på Raufoss, er Hege Øversveen, Redfalls, Loveshack og totningene i Roksvoll som også passer på å slippe ny musikk under festivalen.

Apropos Raufoss og Vazelina Bilopphøggers: Glem ikke at du fortsatt kan stemme fram den ultimate Vazelina Bilopphøggers-låta! Det gjør du ved å klikke deg inn på oa.no, og Eldar Vågan & co. har naturligvis lovet å spille vinnerlåta live når de gjester 2830-festivalen lørdag 30. juni.

Eldar avslører Vazelinas topp 5 – nå kan du stemme fram «tidenes låt»

Fikk du med deg denne? Kjendisene snakker ut: «Å velge seg en Vazelina-favoritt er som å komme til et fullstappa koldtbord!»

Tilvekst

Når sensommermørket senker seg over fjellene, klemmer Trollrock til med festival på Beitostølen. Det skjer i tidsrommet 26. til 29. juli, og det er en litt av et fruktfat med artister Trond Rogne har greid å samle denne gangen. Sist ankomne er kritikerroste Thea & The Wild:

– Thea & The Wild var en artist jeg hørte en del på i våres, og det er svært gledelig at vi fikk til en konsert på Trollrock. Dette blir en flott tilvekst til lørdagsprogrammet med bautaer som Gåte, Åge Aleksandersen, Staut og Bjørn Eidsvåg. En fengende, melodiøs og dynamisk artist som garantert faller i smak, sier Trond Rogne i Trollrock som også kan by navn som Diderre, Susanne Sundfør og Ingebjørg Bratland.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken