Vårens tv-høydepunkt

Artikkelen er over 5 år gammel

I kveld møtes Marius Beck og Knut Anders Sørum til duell i The Voice på TV2. Det gir mentor Magne Furuholmen hodebry.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Programmet ble spilt inn for en god stund siden, og gutta sang Keanes Bend And Break så knakende godt at mentor Magne Furuholmen havnet i en skikkelig kattepine.

Vår duell er det beste som blir vist på tv denne våren, sier Knut Anders Sørum, med glimt i øyet.

De fire The Voice-mentorene har etter innledende runder samlet seg 14 deltakere hver. Disse skal kjempe mot hverandre i par. Magne Furuholmen koplet Knut Anders Sørum og Marius Beck, fordi de ligger i omtrent samme toneleie. Etter opptredenen skjønte han at det kanskje ikke var så smart likevel. Da måtte han nemlig velge bort én av de to gode vokalistene.

Han ringte konseptutviklerne for å høre om det var mulig å endre reglene, for han ville ha med begge videre, forteller Marius Beck.

Gledelig og irriterende

Som mentor i The Voice må man holde seg til regelverket, og på tv i kveld får vi se hvem av de to Furuholmen har størst tro på.

Marius Beck og Knut Anders Sørum er både glade og litt irriterte for at de to måtte duellere mot hverandre.

Vi kan vel si at vi er rimelig misfornøyde med å havne i duell med hverandre, sier Beck, og legger til at Magne Furuholmens lag er fryktelig sterkt.

Hadde dette vært en duettkonkurranse, hadde vi vunnet. Jeg er glad jeg sang med Marius, for vi fikk virkelig vist oss, sier Sørum.

Mens Knut Anders Sørum har mye erfaring som sanger, også fra tv-opptredener, er Marius Beck en fersking. Han har for det meste holdt seg på hjemmebane, og forteller at første The Voice-opptreden var uvant.

Da var det mange sure toner. Det var uvant å stå foran publikum og kameraer, og det ble en veldig nervøs opptreden.

Knut Anders Sørum har ikke fått sett ett eneste program, for han er på veien med konserten Trassviser og tordenskrell.

Øversveen med i kveld

I alt ti deltakere skal vises i kveldens sending. Også Hege Øversveen fra Biri skal i duell i kveld, i alle fall på skjermen, ettersom det er opptak. Hun skal konkurrere mot Cindy Kvinlaug om å synge Somebody Like You av Keith Urban på best vis, i håp om at mentor Hanne Sørvaag velger henne med videre.

Det var artig å synge mot Cindy. Begge er countryjenter. Vi merket fort at det var enkelt å synge sammen, for vi synger med den samme countryknekken, forteller Hege Øversveen.

Hvordan det går med henne, er fortsatt strengt hemmelig, men Hege Øversveen kan si så mye som at hun ga alt.

Jeg var spent på resultatet, for å komme videre ville bety kjempemye for meg, sier Øversveen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags