Urbane Totninger gjør det enklere for deg

NY RUNDE: Ida Marie Ringerud og resten av Urbane Totninger satte ny publikumsrekord i fjor, og onsdag legges billettene ut til 2019-utgaven av det populære sommershowet på Kapp.

NY RUNDE: Ida Marie Ringerud og resten av Urbane Totninger satte ny publikumsrekord i fjor, og onsdag legges billettene ut til 2019-utgaven av det populære sommershowet på Kapp. Foto:

Onsdag slippes billettene til sommerens Urbane Totninger-forestillinger, og i den forbindelse har Urbane-gjengen noen nyheter på lur.

DEL

Nummererte billetter og et oppgradert uteområde, er noe av det som skal gjøre opplevelsen bedre for neste sommers Urbane Totninger-publikum.

– Det blir nummerte plasser i teltet noe som betyr at vi vinker farvel til køa. Noen ganger har det vært en time kø for å komme inn i teltet, noe som naturligvis har vært morsomt for oss å se på, men ikke fullt så morsomt for publikum, sier Paul Håvard Østby i Urbane Totninger.

Det betyr at de som er først ute med å kjøpe billetter får først malt og kan sikre seg de beste plassene og kose seg med noe godt å drikke i sola før man i ro og mak går inn i teltet og finner plassene sine.

– Det blir bedre fasiliteter utenfor teltet og så vil det for grupper være mulig å kjøpe mat før forestillingen på Fjorn, sier Østby som har mer nytt på gang:

– For første gang legger vi ut en matine, noe som betyr at vi 15. juni spiller tre forestillinger, sier han.

Premiere på Urbane Totninger er 29. mai.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags