Norske Talenter holder audition på Hamar i morgen

Både Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen fortsetter i dommerpanelet i Norske Talenter i år, opplyser produksjonsselskapet.

Både Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen fortsetter i dommerpanelet i Norske Talenter i år, opplyser produksjonsselskapet. Foto:

Av

Norske Talenter støvsuger markedet for potensielle tv-stjerner, og inviterer til audition på Hamar torsdag.

DEL

Ringsaker Blad: – Torsdag 14. september kommer vi til Hamar for å sjekke ut hva mjøstraktene har å by på. Vi ønsker å møte folk som gjerne vil vise frem noe de brenner for, sin hobby, sitt talent, sitt engasjement eller det de er interessert i. Absolutt alle er velkomne! Jeg oppfordrer hver enkelt til å tenke utenfor boksen «talent». Så lenge du eller dere har interesse for noe og en glede over å vise det frem – kom til oss! Her finnes ingen begrensninger, sier Trine Slaatsveen i produksjonsteamet.

Torsdagens opplegg er en såkalt precast, som er en uformell audition uten kamera og dommere tilstede. De som møter opp og går videre derfra, får muligheten til å opptre foran dommere i oktober/november måned.

– Gå inn på tv2.no/delta og meld deg på for å komme på precast, oppfordrer Slaatsveen.

Bieber-danser inn i panelet

I år har Norske Talenter et nytt dommerpanel, med to nye dommere som inntar dommerbordet.

– Vi er veldig glade for å ha med oss både Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo også i år, og ønsker Janne Formoe og Mona Berntsen velkommen inn.

Mona Berntsen har vært Justin Biebers danser, og fulgt han under hans turnereise de siste årene.

– Det blir en forrykende reise, og alle dommerne gleder seg veldig til å både høre, se og oppleve alle deltakere som blir med oss denne sesongen, sier produksjonslederen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags