Fra før står blant annet Di Derre, Staut og Bjørn Eidsvåg på programmet til Trollrock 2018. Nå er også Madcon å finne på festival-listen, noe ledelsen tror vil ytterligere forsterke nivået på arrangementet.

Madcon har vært et hett navn på manges lepper siden de slo gjennom tidlig på 2000-tallet, som de senere årene har skapt seg et solid renommé nasjonalt og internasjonalt.

Spesielt kjent er kanskje hitene «Beggin'», «Glow» - som de deltok med i Eurovision-finalen i 2007 - og «Don't Worry», fra noen sommere tilbake.

– Opp-tempo låter passer oss

Manager for Trollrock, Trond Rogne,  har troen på at den energiske, scenevante duoen vil bringe ekstra trøkk til fjellheimen, og lokke musikkentusiaster til pumpende sommerstemning 26. til 29. juli.

– Trollrock prøver alltid å tenke på stemning og hvordan man gjerne ønsker å ha det i solen på skistadion. Da var det svært latent å tenke på Madcon. Opp-tempo hitlåter i sommersolen blir veldig rett, etter vår mening, meddeler Rogne.

Aktuelle

Han innrømmer at Madcon er et stort trekkplaster og et navn mange har etterlyst å få oppleve på Beitostølens store sommerarrangement.

– De er svært aktuelle med ny plate og mange TV-opptredener, og vi vet at mange har etterlyst nettopp Madcon de siste årene. Så her kommer de! utbryter han ekstatisk.