Di Derre til Trollrock

NORSK PÅ NORSK: Di Derre kommer til Trollrock med denne besetningen: Foran nyansatt gitarist Unni Wilhelmsen og bassist Magnus Larsen. Bak (f.v.) sjefen sjøl, Jo Nesbø, Lars Jones (bass/gitar/keyboard), trommeslager Espen Stenhammer og keyboardist Halvor Holter.

NORSK PÅ NORSK: Di Derre kommer til Trollrock med denne besetningen: Foran nyansatt gitarist Unni Wilhelmsen og bassist Magnus Larsen. Bak (f.v.) sjefen sjøl, Jo Nesbø, Lars Jones (bass/gitar/keyboard), trommeslager Espen Stenhammer og keyboardist Halvor Holter. Foto:

Jo Nesbø og resten av Di Derre feirer at det er 25 år siden gjennombruddet med kalaskonsert på Trollrock 27. juli.

DEL

I tillegg til de gode, gamle slagerne «Jenter», «Rumba med Gunn (1-2-3)» og «Syk», er det også splitter nytt låtmateriale på trappene.

Di Derre, som i dag består av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboards), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar), gleder seg i følge arrangørene stort til å feire jubileet med Trollrock-publikummet.

– Vi er svært glade for at Di Derre vil komme til fjells for å feire, sier Trond Rogne i Trollrock, og fortsetter:

– Det er et band de aller flest har et forhold til og vi gleder oss til å se de på Trollrock fredag 27. Juli. En hitparade av de sjeldne og en stemningsgaranti som vi skal nyte under solen til sommeren! sier Rogne som under sommerens Trollrock ellers kan by på konserter med Åge & Sambandet, Staut, Bjørn Eidsvåg, Ida Jenshus, Ingebjørg Bratland, Gåte og Susanne Sundfør.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags