Slår på stortromma med hagemarked og Maria Haukaas Mittet

TIL TOTEN: Maria Haukaas Miittet er trekkplasteret når Totenvika galleri og kulturkafe inviterer til sommerkonsert.

TIL TOTEN: Maria Haukaas Miittet er trekkplasteret når Totenvika galleri og kulturkafe inviterer til sommerkonsert. Foto:

Totenvika galleri og kulturkafé har slått litt ekstra på stortromma for å lokke kulturinteresserte til gards. Rosinen i pølsa denne gangen er sommerkonserten med Maria Haukaas Mittet.

DEL

Allerede førstkommende søndag starter vår- og sommersesongen på Totenvika galleri og kulturkafé med Eva Stende som første artist ut.

Jazz og Børli

Sammen med Anders Byfuglien ved pianoet, presenterer hun et variert program under parolen «Vinterstemning i ord og toner» med alt fra viser og lyrikk til lune jazzstandarder på programmet. Det er også verdt å få med seg konserten med elverumsingen Erik Lukashaugen som kommer til Totenvika med sitt bejublede Hans Børli-program 7. april.


SKOGENS MANN: Erik Lukashaugen har satt nye toner til gamle Hans Børli-dikt.

SKOGENS MANN: Erik Lukashaugen har satt nye toner til gamle Hans Børli-dikt. Foto:

Erik-Ottar Hansen ved Totenvika galleri og kulturkafé er strålende fornøyd med årets program som inneholder alt fra konserter til hagemarked.

– Vi er glade for å kunne presentere et nytt og spennende kulturprogram for vår og sommer 2019! Dette blir det femte året vi er klar for ny sesong, sier Hansen som forteller at 2018 ble nok et rekordår for kafeen med tanke på besøkende.

Tunkonserter

– Denne sesongen blir det mye fokus på musikalsk innhold. Vi skal holde fire konserter med lokale og nasjonale artister, sier Erik-Ottar Hansen som har satt av to herlige sommerdager til konserter ute på tunet.

– Det er alltid ekstra hyggelig å kunne presentere hvem som blir årets sommerartist, og i år er vi heldige å få Maria Haukaas Mittet på besøk, sier han stolt som regner med stint tun både når Geirr Lystrup kommer til gards 15. juni og ikke minst når populære Maria Haukaas Mittet stemmer i 20. juli.

Ved siden av konsertene, byr Totenvika galleri og kulturkafé også på fileringskurs med Helen Fredholm 22. til 24. mars og hagemarked 18. og 19. mai

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags