TotenToner fyller 10 år

Totentoner samlet etter en vellykket avslutning på prosjektet De fire elementer

Totentoner samlet etter en vellykket avslutning på prosjektet De fire elementer Foto:

Av
DEL

InnsendtLørdag 19.oktober feirer koret Totentoner hele 10 år og inviterer til jubileumskonsert i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss. . Koret som ble startet opp etter en ide fra Det store korslaget på Tv2 har hevet kormiljøet i distriktet på en flott måte . Det var Lene Selmer og Øyvind Selmer Hoelseveen som dro det hele i gang i oktober 2009 ,og fikk et meget stort oppmøte på første øvelse. Det var vel litt i overkant av deres forventninger da det dukket opp ca 60 stk i Kokeriet på Kapp. Og siden den gang har Totentoner vært et attraktivt kor og være medlem av . Det unike med dette koret er at det er en realt popkor. Koret er meget allsidige når det gjelder repertoar. De fremfører popmusikk som har herjet hitlistene både i dag og for noen år tilbake. Dette er et kjennetegn på koret og publikum blir lett med på allsangen .
I løpet av disse årene har koret gjennomført mange fine opptredener, men høyest på lista må nok være da de startet opp med prosjektet De fire elementer, som var en morsom ide av daværende dirigent Morten Reppesgård. Det ble gjennomført 4 konserter på like mange år som omhandlet elementene Jord- Luft- Ild -Vann. Her strakk koret seg enda lenger og gjennomførte konsertene på arenaer som ikke mange har gjort før dem som f.eks Luftkonsert i unnarennet i Lønnbergbakken og jordkonsert i drivhuset på gamle Hveem gård. Prosjektet var meget vellykket, men de er ærlige på at å arrangere konserter på arenaer som dette krever mye av hvert enkelt kormedlem. Det er mange både kreative og energiske personer i dette koret som gjør slike opplevelser mulig.
Men nå skal de altså feire seg selv på lørdag med gull og glitter og repertoaret er helt nytt i anledning jubileet. Det er låter som svinger og gir publikum en god energi. De håper folk i distriktet kjenner sin besøkelsestid og kommer og feirer sammen med dem . Det er gode muligheter for alle å få dette med seg ,da det er satt opp to konserter, henholdsvis kl 16.00 og kl 19.00. Totentoner har for evne og overraske så vi venter i spenning denne gangen også. Koret teller i dag 62 medlemmer men tar fortsatt imot nye medlemmer . De føler seg godt forberedt og gleder seg til en musikalsk festaften .

Artikkeltags