Eventyrlig rock & roll-musikal som biter

ROCKEULV: Lørdag og søndag spilles rockemusikalen  «Ulven og de sju geitekillingene» på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss.

ROCKEULV: Lørdag og søndag spilles rockemusikalen «Ulven og de sju geitekillingene» på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det blir full fart og rock & roll når Vestre Toten barne- og ungdomsteater og Fyrverkeriet kulturskole i helga byr på sin egen versjon av eventyrklassikeren «Ulven og de sju geitekillingene».

DEL

«Ulven og de sju geitekillingene» er et eventyr brødrene Grimm samlet inn for en pen bunke år siden og som senere ble mat for en rockemusikal. Nå har Vestre Toten barne- og ungdomsteater og Fyrverkeriet kulturskole tatt tak i historien og lagd sin egen versjon av klassikeren. Forestillingen har til og med et eget foreldreband som spiller låter fra blant andre Deep Purple, Led Zeppelin og The Beatles forkledd i Toten-drakt. Nå håper både små og store ulver og geitekillinger på fulle hus når forestillingen spilles lørdag og søndag på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss. Instruktørene Nina Vedal, Benedikte Narum Jenssen og Bente Pettersbakken har skrevet manus og ny tekst til musikken og skuespillerne er barn og unge i alderen 6–15 år med forskjellig erfaring fra teaterarbeid.

– For noen er det deres første forestilling og til sammen er det nesten 60 teaterelever med, sier Benedikte Narum Jenssen som skryter av at Vestre Toten barne – og ungdomsteater også har en stor og engasjert foreldregruppe som bidrar med å lage kostymer, rekvisitter, scenografi, sminke og matlaging.

– Uten disse hadde det ikke vært mulig å sette opp en slik stor forestilling, sier hun og presiserer at «Ulven og de sju geitekillingene» er en forestilling som passer for alle.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags