Synger jula ut på Breidablikk

Roger Hansen, styreleder Grande Mannskor

Roger Hansen, styreleder Grande Mannskor Foto:

Av
DEL

InnsendtGrande Mannskor har gjort det til tradisjon «å synge jula ut» første søndagen etter nyttår (ofte tett ved 13. dag jul) - så også i 2020.

5. januar har mannskoret invitert med seg Kor-X til Breidablikk i Vardal, og i tillegg til korsangen blir det mye allsang.

– Folk flest synes det blir sunget for lite julesanger, og mange vil gjerne være med og synge allsang – slik blir det på Breidablikk der Haug Vel ønsker velkommen og spanderer også enkel bevertning, forteller mannskorets leder, Roger Hansen.

Det er femte året mannskoret gjør dette – og det etter et svært travelt jubileumsår (var 70 år). Før jul fylte koret Vardal kirke på julekonsert – og de har også hatt jubileumskonsert på Breidablikk og vært med på «dans til sang» – i tillegg til omfattende Sandbeck-forestillinger.

På Breidablikk sørger Arnfinn Hasle for tonehjelp til sangen. Kor-X byr på seg sjøl med julete og underholdende musikk. Grande Mannskor gjentar julemusikken fra julekonserten og sang i kirken 1. juledag, i tillegg til noen overraskelser.

– Vi lover god underholdning og håper på god hjelp til allsangen, avslutter Hansen (bildet)

Artikkeltags