Strikk og snakk

Damene fra Gjøvik Sanitetsforening gleder seg til å starte opp med Strikk og snakk onsdag 4. september, og ønsker deg hjertelig velkommen!

Damene fra Gjøvik Sanitetsforening gleder seg til å starte opp med Strikk og snakk onsdag 4. september, og ønsker deg hjertelig velkommen! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Fellesskap, læring og mestring står sentralt når Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested inviterer til Strikk og Snakk.

Vil du lære å strikke eller vet du om noen som kan ønske et fellesskap for å lære norsk? Da kan dette være det du ser etter!
Sanitetskvinnene snakker og strikker sammen med jentene, og PULS-Ditt værested sørger for lokalet og god mat. Her er det god stemning og et mangfoldig og inspirerende fellesskap.

Strikkekafèen er åpen for alle som vil lære å strikke eller vil møtes over en kaffekopp med strikketøyet. Med strikkepinner, garn og mønstre inviteres særlig unge kvinner og innvandrer kvinner til å komme. De stiller med pinner og garn, så her er det bare å møte opp!

Målet er å skape et miljø hvor mennesker kan få vokse i et trygt og inkluderende fellesskap. Kjærlighet, omsorg og frihet til å være seg selv er i fokus.

Hver onsdag i september, oktober og november, bortsett fra i høstferien, kan du møte opp. Her blir det mye fint som lages i et kreativt og inspirerende fellesskap!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken