Strikk og snakk

Strikk og snakk er et samarbeid mellom Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested. Her er et strikketeppe som ble laget. Nye prosjekter venter denne våren!

Strikk og snakk er et samarbeid mellom Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested. Her er et strikketeppe som ble laget. Nye prosjekter venter denne våren! Foto:

Av

I høst var det fullt hus, god stemning og mangfoldig og inspirerende fellesskap.

DEL

Innsendt I Ringveien 8b fortsetter de med Strikk og snakk hver onsdag også denne våren. Fellesskap, læring og mestring står sentralt når Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested inviterer til strikkekafè. Strikkekafèen er åpen for alle som vil lære å strikke eller vil møtes over en kaffekopp med strikketøyet.

«Med strikkepinner, garn og mønstre inviterer vi særlig unge kvinner og innvandrer kvinner til å komme. Vi stiller med pinner og garn, så her er det bare å møte opp!» sier primusmotor fra Gjøvik Sanitetsforening Åsta B. Tjønnfjord.

«Sanitetskvinnene er fantastiske til å møte de som kommer, og skape trygghet og tillit» sier daglig leder på PULS-Ditt værested, Marit H. Olsen. «Vi ønsker å skape et miljø hvor mennesker kan få vokse i et trygt og inkluderende fellesskap. Kjærlighet, omsorg og frihet til å være seg selv er i fokus.»

Vil du lære å strikke eller vet du om noen som kan ønske et fellesskap for å lære norsk? Da kan dette være et tilbud for deg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken