Strikk og snakk

Strikk og snakk er et samarbeid mellom Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested. Her er et strikketeppe som ble laget. Nye prosjekter venter denne våren!

Strikk og snakk er et samarbeid mellom Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested. Her er et strikketeppe som ble laget. Nye prosjekter venter denne våren! Foto:

Av

I høst var det fullt hus, god stemning og mangfoldig og inspirerende fellesskap.

DEL

InnsendtI Ringveien 8b fortsetter de med Strikk og snakk hver onsdag også denne våren. Fellesskap, læring og mestring står sentralt når Gjøvik Sanitetsforening og PULS-Ditt værested inviterer til strikkekafè. Strikkekafèen er åpen for alle som vil lære å strikke eller vil møtes over en kaffekopp med strikketøyet.

«Med strikkepinner, garn og mønstre inviterer vi særlig unge kvinner og innvandrer kvinner til å komme. Vi stiller med pinner og garn, så her er det bare å møte opp!» sier primusmotor fra Gjøvik Sanitetsforening Åsta B. Tjønnfjord.

«Sanitetskvinnene er fantastiske til å møte de som kommer, og skape trygghet og tillit» sier daglig leder på PULS-Ditt værested, Marit H. Olsen. «Vi ønsker å skape et miljø hvor mennesker kan få vokse i et trygt og inkluderende fellesskap. Kjærlighet, omsorg og frihet til å være seg selv er i fokus.»

Vil du lære å strikke eller vet du om noen som kan ønske et fellesskap for å lære norsk? Da kan dette være et tilbud for deg.

Artikkeltags