Med samarbeid mellom LURT, Jevnaker Korforening, Lunner Musikkforening og Harestua Musikkkorps, ble det et ordentlig Hadelandsarrangement, siden alle tre kommunene var representert. Hele Granvang var fyllt opp av forventningsfulle tilhørere.
Bernhard Shaw har skrevet «Pygmalion» som musikalen er bygd på, og historien om den fattige blomsterpiken Eliza Doolittle, språkprofessoren Henry Higgins, oberst Pickering og de andre karakterene i «My Fair Lady» har sjarmert mange gjennom tidene. Det ble ikke noe unntak denne gangen. Publikum så ut til å storkose seg gjennom den muntre og sjarmerende forestillingen.

Spesialskrevet musikk
«My Fair Lady» er aldri blitt arrangert for korps tidligere. Musikken er spesialskrevet av Njål Enger fra Gran, som var musikalsk leder for forestillingen. Derfor ble dette også en slags verdenspremiere, og kombinasjonen med korps, kor og solister var en fryd å høre på. Det meste av forestillingen var en konsertversjon, men ble bundet fint sammen av replikker fra musikalen og av en forteller, i prosjektleder Anne Brodtkorps skikkelse. Dermed fikk man fint med seg hele historien.

Vakker stemme
Marit Sverreson hadde hovedrollen som Eliza Doolittle, og hun sang seg inn i alles hjerter. Hans Gudmund Lunder spilte rollen som faren, Alfred. Den rollen hadde han for 15 år siden også, og er derfor kjent for ham. Tom Erik Lie skulle spilt Freddy Eynsford-Hill, men hadde fått en rolle ved Berlin-operaen. Derfor steppet dirigenten for Jevnaker Korforening, Arne Auraker, friskt inn og spilte rollen som Elizas frier med glans. Språkprofessor Henry Higgins ble tolket av Kristian Wilhelmsen og sammen med de andre skikkelsene, som Jamie (Olaf Skiaker), Harry (Hans Thaulow), Mrs Pearce (Torill Jensvold) og ikke minst Laila Grønbakken som Mrs. Eynsford-Hill, bidro alle til at dette ble en morsom og svært flott opplevelse.