Spiller med Ole Edvard Antonsen

Røn Musikklag får med seg Ole Edvard Antonsen på konsert på hjemmebane lørdag 11. oktober.

Røn Musikklag får med seg Ole Edvard Antonsen på konsert på hjemmebane lørdag 11. oktober.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Røn Musikklag får med seg ingen ringere enn Ole Edvard Antonsen på konsert til høsten.

– Vi har jobbet med dette siden i høst, forteller en tydelig fornøyd styreleder i korpset, Ole Tuvmarken.

– Ole Edvard Antonsen er regnet som en av verdens ledende trompetsolister, og han er en svært opptatt musiker, dirigent og komponist. Så vi er veldig glade for at han, som en av Norges absolutt største internasjonale stjerner, klarer å sette av tid til Røn Musikklag og Vestre Slidre i år, midt i en travel periode med konsertturné verden rundt, sier Ruvmarken.

Lørdag 11. oktober 2014 blir datoen for konserten, som holdes i kulturhuset i Slidre.

Ole Edvard Antonsen er ikke bare verdenskjent klassisk trompetist. Han jobber like mye med artister innenfor pop- og rocksjangeren, med musikere som John Miles, Mark King fra Level 42, Lisa Stansfield, Ute Lemper og Secret Garden. I tillegg samarbeider han med jazzensembler som The Metropole Orchestra (Holland) og Willem Breuker Kollektief, i tillegg til hans egne jazzensembler.

Røn Musikklag ble stiftet den 25. september 1911. Korpset har brassbandbesetning og holder til i Røn i Vestre Slidre kommune.

–I Røn Musikklag har vi hatt en utpreget underholdningsprofil de senere årene, og vi trives med det, men går ikke av veien for å ta fatt på den mer seriøse delen av brassbandlitteraturen heller. Vi er veldig glade for at vi har så god oppslutning fra innbyggerne i kommunen vår. Vi opplever ofte at det er fulle hus når vi spiller, enten det nå er kabaretforestillinger, kirkekonserter eller i andre sammenhenger, sier Tuvmarken.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags