Sommerkonsert med Oddrun Hyttedalen

Oddrun M. Hyttedalen - Mitt eget sted

Oddrun M. Hyttedalen - Mitt eget sted Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag 13. juni kan du få med deg en ekstra kulturkafè på PULS-Ditt værested. Oddrun M. Hyttedalen er på sommerturnè og stopper på Gjøvik denne sommerkvelden. 

DEL

Innsendt «Å få skrive musikk, synge og spille er for meg selve livet. Hver enkelt tone har sin egen nerve og intensjon, og når tonene settes sammen kan de bli til melodier som berører og inspirerer. Sammen med en god tekst gir melodiene meg stor oppmuntring, glede og trøst. Det sies at delt glede gir dobbel glede!» sier Oddrun M. Hyttedalen. Hun vil gjerne dele med oss fra sin nye plate, og kommer med sin nyetablerte duo sammen med sin eldste datter Anne Merethe Hyttedalen.

Den siste tiden har hennes musikalske uttrykk dreid seg mer mot ett voksent publikum og albumet "Mitt eget sted" er et personlig album med sanger og tekster som forhåpentligvis vil berøre og være til oppmuntring. Det har gått 18 år siden Oddrun M. Hyttedalen ga ut sin første barneplate, og etter mange utgivelser og mer enn 60.000 solgte barneplater er det nå et knippe låter som er beregnet på et voksent publikum. Albumet «Mitt eget sted» består av 16 låter skrevet av Oddrun, med god teksthjelp fra sin mann Odd Hyttedalen. Tekstene handler om livet med hverandre og med Gud, om nærhet og nåde, og ikke minst om små ting og store spørsmål. Musikken har Oddruns eget preg med sterke melodier og varierte arrangementer. Som artist har Oddrun en spesiell tilstedeværelse og en sterk formidlingsevne.

Vil du høre på albumet før konserten? Du finner det blant annet på Spotify. Sammen med dyktige musikere, som blant annet Frøydis Grorud, cellist Truls Mørk og mange flere er «Mitt eget sted» blitt et velprodusert og personlig album. En duett med Norges nye visetrubadur Trygve Skaug er også med. Musikere som Kenneth Ekornes, Dag Tofteng, Thomas Gallatin, Håkon Eivind Larsen og Martin Rosenhoff setter sitt preg på låtene på albumet. Blant musikerene er også Helge og Tarjei Nysted som har produsert albumet i Dryhill Studio i Oslo.

Dette bør du få med deg. Som alltid gratis inngang og god atmosfære på PULS-Ditt værested.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken