Sielinjas unge talenter tilbake på Kaffka

Sielinjas unge talenter fra Toner på tunet, sommeren 2019

Sielinjas unge talenter fra Toner på tunet, sommeren 2019 Foto:

Av

Almaha slipper en ny låt.

DEL

InnsendtLørdag 2 november fylles Kaffka med ett knippe unge fremadstormende musikere for å gi deg en lun og varm høstkonsert. Denne er det verdt å få med seg. Talentrekka består av 7 sangere i alderen 9-19 år og ett eget husband som gleder seg veldig til å gi deg ett lite avbrekk i den hektiske hverdagen, med alt fra kjente og kjære sanger til premiere på en helt ny sang av Gjøviks yngste singer/songwriter Almaha.

Alma Hardeberg (16) sto på scena for aller første gang ifjor sommer under ungdommens talenter i Folkeparken i Hunndalen, men har etter det vært med på fler konserter, samt ungdommens talenter. Med seg tar hun også vinnerlåta fra ifjor, Help her. En nydelig låt om det å være ungdom, vennskap, og å ha noen å støtte seg til.

Husbandet ledes av multitalentet Aron Ødegård (16), som flere kanskje kjenner bedre fra Prosjekt-teateret til Marianne Steinsrud og en liten rolle i psychobitch. I tillegg til å være en dyktig skuespiller, er Aron en meget habil musiker som selv sier han ikke har absolutt gehør, men det må være tett oppunder. Han kan spille på absolutt alle instrumenter han tar i og leder både husband og solister trygt gjennom øvelser og konserter.

Artikkeltags