Shoppingmorgen med frokostservering

Shoppingmorgen med frokostservering Valentines Day, 14. februar, fra kl.07.00!

Shoppingmorgen med frokostservering Valentines Day, 14. februar, fra kl.07.00! Foto:

Av
DEL

Innsendt Fretex Gjøvik inviterer til shoppingmorgen på Valentine’s Day 14.februar fra kl 07:00! Puls-Ditt værested serverer gratis glutenfri frokost.

"Vi ønsker at alle skal få en hyggelig start på dagen," sier butikkleder Guro Hammerstad. "Hos oss finner du miljøvennlige varer og helt unike vintage skatter!"

I butikken er det gode tilbud på blant annet håndlagde smykker, håndlagde kort og andre miljøvennlige varer og «vintage skatter»! Finn en herlig gave til deg selv eller noen du er glad i,- garantert noe som noen har elsket før deg, som de syns var for bra til å bli kastet! Alle inntektene på Fretex går til veldedige formål på Gjøvik.

"Det blir også utdelt «goodiebags» til de første handlene, så vi håper på stort oppmøte fra kl 07:00!" avslutter Guro Hammerstad, som ønsker alle nye og faste kunder hjertelig velkommen!

Så hva er vel bedre enn å møte opp? Ta med en venn eller kom alene for en koselig morgen med gode tilbud og en deilig glutenfri frokost! Til glede for deg, samtidig som du er med å skape nye muligheter for dine medmennesker.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken