Samtale rundt kaffebordet

Samtale rundt kaffebordet 12.09.19 kl.16.00.

Samtale rundt kaffebordet 12.09.19 kl.16.00. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Tretthet, leddplager og urolig mage? Lurer du på om det er noe du ikke tåler eller har du nylig fått diagnostisert cøliaki? Kanskje har du et barn med disse problemene eller du har levd lenge med cøliaki selv.

Samtale rundt kaffebordet er åpent for alle som vil snakke om utfordringer og muligheter rundt glutenfritt kosthold. Å få snakke med noen som er i samme situasjon kan være lærerikt og en god støtte.

Norsk cøliakiforening har likepersoner som gjerne deler sine erfaringer om hvordan det er å leve med cøliaki eller ha nær familie med cøliaki. I dag antas det at 7–8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler hvete.

Det betyr at dette gjelder mange. På PULS-Ditt værested ønsker de å bidra til at hverdagen blir litt enklere for litt flere. Derfor er også all maten glutenfri der. I 2016 ble PULS-Ditt værested, Frelsesarmeen Gjøvik, kåret til Årets glutenfrie bedrift.

Torsdag 12.septemberer kl.16.00 samarbeider PULS-Ditt værested og Norsk Cøliakiforening avd. Oppland om Samtale rundt kaffebordet. De er klare til å prate uformelt om temaet glutenfritt kosthold, og kanskje blir det noen gode smaksprøver også?

Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken