Nagell-Dahl med full kontroll på Wentzel

MIKSEREN: Trond Nagell-Dahl, denne gangen ikke bak tangentene, men spakene på miksebordet.

MIKSEREN: Trond Nagell-Dahl, denne gangen ikke bak tangentene, men spakene på miksebordet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Trond Nagell-Dahl satt selv bak miksebordet da kompisen Leif Anders Wentzel inviterte til storbandaften på Samfundet onsdag kveld.

DEL

Det ble en oppskriftsmessig sjarmetappe for sjefscrooner Leif Anders Wentzel og det meritterte orkesteret til Lars Erik Gudim på Samfundet denne kvelden.

Gehør

Det virket nemlig som om lokalene, musikerne og publikum nærmest hadde sverget en egen ed der jazz og funk-tradisjoner smeltet sammen like naturlig som bryllup i Vegas eller brunost på nybakt brød. Pausen bød på hyggelig atmosfære i Gjøviks nye konsertlokaler med passiarer om hvilken låt som var favoritten til nå, var det I get a kick out of you eller Fly me to the moon?

Trond Nagell-Dahl er for så vidt sjeldent langt unna når Wentzel svinger seg bak mikrofonen, denne gangen ikke bak tangentene men med kontrollerende og ømfintlige fingre over miksebordet. Å ha en vaskeekte musikernerd med absolutt gehør som lydmann drar på ingen måte ned kvaliteten!

Vellykket

Alt i alt ble dette en vellykket og folksom aften under lysekronene med brutal rutine fra scena og et takknemlig publikum. Sagt på annen måte: Spør du publikum, vil nok de si at det ikke er noen fare å anbefale Leif Anders Wentzel med storbandfølge til en eventuell senere anledning.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken