Ble med i studio og på konsert

INVITERER INN: Ronni Le Tekrø byr på et unikt innblikk i studio med påfølgende konsert med Mai Britt Normann på Nyhagen førstkommende fredag kveld.

INVITERER INN: Ronni Le Tekrø byr på et unikt innblikk i studio med påfølgende konsert med Mai Britt Normann på Nyhagen førstkommende fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En av høstens spennende satsinger konsertfronten, er det gjengen i StudioStudio på Nyhagen som står for.

DEL

Førstkommende fredag slås nemlig dørene opp for konsertserien «The studio live sessions» i studioet på Nyhagen, og de som står bak studioglasset er musikerne Agustin Granados, Ronni Le Tekrø og Markus Klyve mens Kjartan Hesthagen sitter i produsentstolen. I løpet av økta som blir en kombinasjon av studiojobbing og konsert, vil man som publikummer få et unikt innblikk i hvordan musikere jobber i studio. Kvelden avsluttes med intimkonsert med Mai Britt Normann tvers over tunet i låven. Det er begrenset med billetter, så her lønner det seg å være rask på labben og kontakte gjengen på Nyhagen på epost for å sikre seg en plass. I følge Ronni Le Tekrø blir den neste konserten i serien siste fredag i november, så en ny annenhver måned frem mot sommeren.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags