Releasekonsert med band på Kokos bar

FV: Ronny Løkken, Rune Seim, Rune Bakkelund & Affen Eithrheim

FV: Ronny Løkken, Rune Seim, Rune Bakkelund & Affen Eithrheim Foto:

Av

Fredag 3. Juli er det releasekonsert med Rune Bakkelund med band på Kokos Bar i Gjøvik. - Dette har jeg ventet på forteller Rune som utsatte konserten slik at det skulle være lov med 200 personer tilstede.

DEL

Innsendt For en måned siden ga Rune Bakkelund ut EP ́n «Sommeren den er her». Tittelsporet har siden den gang blitt streamet jevnt og blitt listet hos Radio Toten og NRK Innlandet. Nå er Rune Bakkelund og bandet sugne på å spille konsert.

– Jeg ville vente med releasekonserten til myndighetene ga klarsignal på at det var lov å samle inntil 200 personer, sier Rune Bakkelund som ikke legger skjul på at det er litt ekstra å tenke på når man skal arrangere konsert for tiden. Alle må registreres med navn og telefonnummer og folk må holde 1 meters avstand. Jeg tror publikummet mitt vet dette godt og klarer seg fint på fredag. Dessuten får jeg god hjelp med å arrangere det hele av Kokos bar, forteller Bakkelund. For mange er Kokos bar ukjent, men det er altså tidligere «Vognskjulet Totos Bar» som har byttet eier og navn, sier han.

Inn mot konsert har Rune Bakkelund med band fått nok en Rune på scenen.

– El-gitaristen i bandet er bortreist hele sommeren, og jeg følte på at jeg ville ha med litt mer enn trommer, bass og kassegitar, sier Bakkelund. Valget falt på Rune Seim som ofte er å se bak spakene som lydtekniker på en rekke arrangement. Det er 11 år siden sist jeg var ute på en spillejobb så dette moro og utfordrende, forteller Rune Seim.

Foruten om de to Runene består bandet av Ronny Løkken på trommer og Affen Eitrheim på bass.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken