Platekontrakt for Kari Ormestøyl

Video: Kari Ormestøyl under innspillingen av videoen til melodien «Viken II», som har seks førsteplasser på Norsktoppen. Til høsten kommer hun med en full cd.

Video: Kari Ormestøyl under innspillingen av videoen til melodien «Viken II», som har seks førsteplasser på Norsktoppen. Til høsten kommer hun med en full cd. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Kari Ormestøyl får platekontrakt med Tylden. Plata kommer trolig til høsten.

DEL

- Jeg har lenge håpet på å utgi plate. Så det blir spennende å kaste seg på dette nå. Jeg begynner tross alt å bli en en voksen dame, sier Kari Ormestøyl.

Ormestøyl fra Skreia har i en periode nå jobbet en del i og spilt inn noen melodier i studio i Drøbak, med Robert Morley.

Mange låtskrivere

- Noe av det som er innspilt allerede skal trolig brukes. Men etter påske skal jeg i studio i Drøbak igjen og spille inn mer. I mellomtida er folk i gang med å skrive flere låter for plata, sier Ormestøyl.

Hun forteller at Robert Morley er i ferd med å skrive noen låter. Det samme er Rolf Løken fra Fernando, mens Arne Moslåtten fra Hellbillies skal skrive tekster til noen av låtene. Tylden har en rekke artister i sin stall innen segmentet dansemusikk, køntri, viser og voksenpop.

PDF-avisen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags