Olsenbanden kupper Landsbyen Dokka

Olsenbanden relanseres

Olsenbanden relanseres Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi på Sentrum kino i Landsbyen Dokka har en genial plan. Ikkeno' kan gå gæli. Og ikke er det farlig heller.

DEL

InnsendtSommeren 1969 var tidspunktet for premieren på den første av i alt 14 filmer om Olsenbanden og deres oppfinnsomme, men dessverre like fullt håpløse og uheldige forsøk på å tjene til livets opphold på Oslo øst. Historiene om Egon, Benny og Kjell sine finurlige kupp og fantestreker, har fengslet nordmenn, og ikke minst Egon Olsen selv bokstavelig talt, i over 50 år.

Dette ønsker vi på Sentrum kino å markere på en helmaks måte ved å vise samtlige av de originale filmene i et moderne kinoformat. Alt er timet og tilrettelagt. Aksjon' starter onsdag 19. juni klokka 18:00 presis, med «Olsenbanden: Operasjon Egon», deretter vises «Olsenbanden og Dynamitt-Harry» fredag 28. juni klokka 18:00 og søndagen etter vises «Olsenbanden tar gull» klokka 17:00.

Du kan få med deg de øvrige filmene utover sommeren og høsten. Vi har mottatt flere ønsker om å vise norske klassikere, så vi håper at unge så vel som voksne kinogjengere kommer for å ønske Egon Olsen atter velkommen ut av Botsfengselet og inn i kinoen!

For flere detaljer om kommende Olsenbanden-filmer og andre titler, se Facebook eller legg oss til på Snapchat, «sentrumkino» er profilnavnet begge steder.

Husk at du også kan laste ned kinoprogrammet i PDF-format fra nordre-land.kommune.no/kino. Få med deg relanseringen av tidenes kanskje største norske humorsuksess. Dét er fenomenalt – hjertelig velkommen!

Artikkeltags