OA-TV er på Hemsingfestivalen

KLASSISK TV: Festivalsjefene Ragnhild Hemsing og Eldbjørg Hemsing er bare to av musikerne som dukker opp sammen med Frode Hermanrud på OA-TV.

KLASSISK TV: Festivalsjefene Ragnhild Hemsing og Eldbjørg Hemsing er bare to av musikerne som dukker opp sammen med Frode Hermanrud på OA-TV. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Årets klassiske festhelg er i gang i Valdres, og OA er naturligvis på plass med både penn og tv-kamera.

DEL

For sjuende gang inviterer Ragnhild og Eldbjørg Hemsing til festival i Aurdal, og som vanlig er Oppland Arbeiderblad på plass for å dekke begivenhetene.

Festival på TV

Det som er litt annerledes i år, er at denne gangen er vi på plass med tv-kamera og lydtrollmann Nils Harald Mæhlum for å feste den store åpningskonserten til filmrullene! Høydepunkter fra konserten og intervjuer med artister og naturligvis festivallederne Ragnhild og Eldbjørg Hemsing, ser du på oa.no i løpet av fredagen.

Til å kommentere festivalen generelt og åpningskonserten «Frå Wien til Aurdal» spesielt, har vi tatt med oss OAs klassiske alibi, Martin Bækkelund, til fjells.

Samtidsmusikk

Det er et tett og spennende program publikum får ta del i under årets Hemsingfestival også, og morsomt er det at samtidsmusikkomponisten Lasse Thoresen blir viet mye plass under festivalen. Men så er temaet for festivalen «Røter og forgreiningar», noe som betyr at samtidsmusikken ikke hadde blitt hadde ikke de store komponisten gått foran i løypa og vist vei.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags