Lørdag var det klart for åpningen av Spåtind hotell i Nord-Torpa. Vertskapet Fredrik Lööf og Maj Elin Storeide har renovert hotellet fra topp til tå siden de kjøpte hotellet i fjor.

260 forventningsfulle gjester var fulle av lovord om stedet, og på åpningsfesten stod god norsk tradisjonsmat og underholdning på menyen.

To busslaster med gjester fra Dokka og fullbooket hotell sørget for stor stemning på Spåtind hotell da vertskapet Fredrik Lööf og Maj Elin Storeide endelig kunne åpne dørene etter at de overtok hotellet i fjor.

Med 260 gjester måtte det til to bordsettinger, og kjøkkenstaben fikk mye skryt for den gode maten. Vertskapet forteller at det har vært mye å ta tak i med renoveringen.

De har måttet skifte ut det meste av taket. Alle rommene har gjennomgått betydelig oppgradering, nytt elektrisk anlegg og brannvarsling måtte til, nye dører med nøkkelkort, og en del nye møbler og senger har kommet på plass.

Det var stor begeistring både blant bygdefolk og hytteeiere, og alle var enige i at de trenger et levende hotell på Spåtind. På åpningsfesten koste de 260 gjestene seg med god mat og underholdning med orkesteret Six Pack og artisten Becca.