Nora knakk sammen

Blitt tøffere: Etter kollapsen for noen uker siden, har Nora Foss Al-Jabri blitt tøffere og mer bevisst på hva hun vil - som er å vinne «Stjernekamp». I kveld er det storband som står på programmet, og Nora håper på mange stemmer fra Gjøvik. Foto: NRK

Blitt tøffere: Etter kollapsen for noen uker siden, har Nora Foss Al-Jabri blitt tøffere og mer bevisst på hva hun vil - som er å vinne «Stjernekamp». I kveld er det storband som står på programmet, og Nora håper på mange stemmer fra Gjøvik. Foto: NRK Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Hun har stått bredbeint og tøff og sunget Led Zeppelin på direktesendt tv.

Vist at hun har funky fibre i kroppen og at hun vet opp og ned på en poppete countrylåt. Nora Foss Al-Jabri har mye å bevise – og til nå har hun lyktes i taktikken. Hun er så visst mer enn bare ei syngedame fra Gjøvik.

Knakk sammen

Men det var en kveld hele verden brast for Nora. Mens publikum, artister og tv-folk gjorde seg klar til sending, lå hun på gulvet på bakrommet og strigråt.

– Jeg følte jeg ikke mestret sangen jeg skulle synge og til slutt ble det for mye. Jeg knakk sammen og tårene kom, sier Nora til Oppland Arbeiderblad som roser apparatet rundt Stjernekamp som fikk henne på beina igjen.

– Takket være dem og mitt eget støtteapparat, klarte jeg å fullføre med gode tilbakemeldinger fra dommerne, sier Nora som forteller om lange og slitsomme dager med skole på dagtid og forberedelser til Stjernekamp om ettermiddagen og kvelden.

– Dagene blir fylt, kan du si. Jeg har aldri tid til å puste ut. Jeg sovner fort om kvelden, for å si det sånn.

– Er det slik at du nærmest håper å ryke ut for å komme tilbake til hverdagen igjen?

– Nei – overhode ikke! Jeg er klar for å videre – aller helst helt til finalen!

(Det var Dagbladet som først omtalte episoden i sin papiravis fredag)

Melding fra ordføreren

Lørdag kveld er det storband som gjelder, og Nora Foss Al-Jabri ser på dette som en glimrende anledning til å både glitre og briljere.

– Jeg har sunget mye storband, men ikke på den måte som nå. Før har jeg konsentrert meg om de store balladene, nå blir det Etta James' Tough love i Christina Aguileras burlesque-versjon, sier Nora som er overveldet over all støtten hun får hjemmefra.

– Gjøvik-folk støtter opp og det setter jeg kjempepris på! Jeg får også melding fra ordfører Iddberg dagen etter programmet også, og det er jo kjempesøtt!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags