Nedre Vardal Rytmeforening feirer 10 år

Av
DEL

InnsendtTUNEINTO Gjøvik Jazzklbb inviterer til sesongens lokaljazz-alibi med Nedre Vardal Rytmeforenings 10 års jubileumskonsert torsdag 21. november i Black Boxen klokka 20.00.

Hva og hvem er Nedre Vardal Rytmeforening og hvor er Nedre Vardal?

Mange og snodige spørsmål; Nedre Vardal Rytmeforening er en jazzkvartett med ganske så lokal tilknytning. Den så sitt lys ca 2009 og hadde sin debut med konsert i Kauffeldgården. En konsert flere husker blant annet på grunn av trommeslager Henrik Madsens utstrakte bruk av hele konsertrommet som instrument.

Kvartetten ble startet av byens allestedsnærværende altsaksofonist Tom Pettersen sammen med pianist/komponist Ivar Farup og kontrabasseier Roy-Aage Grenheim. De har jevlig satt hverandre i stevne og spilt konserter og ikke minst jazzmesser i Gjøvik Kirke disse 10 åra. Noe de gjør søndag 24.11. også. I tillegg har de også opptrådt på Dølajazz. Kvartetten spiller fra et bredt reportoar som inneholder salmer, std låter, noen låter fra bl a Peter Erskine og et knippe fantastiske komposisjoner av Ivar Farup.

Denne gang er de samlet i Black Boxen for å feire seg sjøl og sitt 10 årsjubileum. Med seg har de gode venner som har bidratt opp gjennom årene. Dette er vokalistene Marianne Steinsrud og Johanna Skullerud og ikke minst vår store trompet- og flygelhorn-viritous Roy Nikolaisen, noe som burde borge for god kvalitet.

Hvor Nedre Vardal er, lar vi publikum sjøl finne ut av, men det er mulig dette blir avslørt under konserten. Mulig det kan bli utlodning av fruktkurv under konserten også.

Hjertelig velkommen til oss og en litt annerledes konsert.

Artikkeltags