ForRYKENDE mgp-show

Nok røyk: En brannføler på scena tålte ikke røyken. Heldigvis gikk alarmen før konserten startet. Her et glimt av Noah under et av de mange opptredene.

Nok røyk: En brannføler på scena tålte ikke røyken. Heldigvis gikk alarmen før konserten startet. Her et glimt av Noah under et av de mange opptredene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ja, for det ble nemlig litt for mye røyk og en liten luftetur ut for de 400 betalende gjestene under MGPjr. sin juleturné konsert i Gjøvik kino, da brannalarmen gikk rett før showet.

DEL

En brannmelder på scena tålte ikke scenerøyken og satte i gang alarmen slik at publikum måtte forlate lokalet. Heldigvis skjedde dette rett før showet skulle starte opp så det ble ingen avbrudd under forstillingen. Alarmen ble slått av og brannmenn sjekket at alt var i orden og forestillingen kunne begynne.

SE BILDENE HER:

MGPjr. julekonsert turne har blitt en fast tradisjon for mange. De skal rundt til 20 steder i landet og Gjøvik ble besøkt som konsert sted nummer 2. Det ble en konsert med de kjente julesangene kombinert med finalistene sine egne sanger fra MGPjr. toppet med de forskjellige fellessangene vil kjenner fra TV-finalene.

Under turnen får finalistene Oselie, Eirik, Vilde & Anna, Noah, Diana og Vilde hjelp av lokale kor fra hvert sted, og på Gjøvik ble det oppdrag for Gjøvik barne- og ungdomskor, ledet av Tove Lundborg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags