Julie Bergan og Tarjei Strøm leder Spellemannprisen 2018

I RUTA: Julie Bergan er en av to som skal lede Spellemannprisen 2018.

I RUTA: Julie Bergan er en av to som skal lede Spellemannprisen 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

30. mars går Spellemannprisen 2018 av stabelen på Chateau Neuf i Oslo. Sendingen går på NRK1 og nå er det klart at det er Julie Bergan og Tarjei Strøm som skal lede oss gjennom feiringen av det norske musikkåret.

DEL

Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal og en altoppslukende framføringsevne har Julie Bergan blitt en av landets mest ettertraktede og populære artister. Hun har servert oss flere store hits de siste årene, og debuterte som programleder under VG-lista fra Rådhusplassen. Nå gleder hun seg til å lede festkvelden for feiring av norsk musikk.

– Det er en stor ære å få være med å lede det norske folket gjennom en helaften hvor kollegaer og venner skal hylles for sine sterke prestasjoner gjennom musikkåret 2018. Og at jeg får gjøre dette sammen med Tarjei som er så stødig og herlig fyr er en skikkelig bonus. Vi lover en ordentlig festkveld! sier Bergan.

Musiker og programleder Tarjei Strøm skal lede Spellemann-showet sammen med Bergan. Strøm var en av fjorårets programledere under prisutdelingen og ser fram til å ta på seg Spellemann-hatten igjen.

– Det å få komme tilbake og lede begge Spellemann-delene i år er en sann ære og glede – og jeg ser virkelig fram til å lede hovedsendingen med Julie. Vi er allerede godt i gang med å forberede tidenes festkveld på Chateau Neuf og jeg gleder meg enormt til å feire musikkollegaer etter tidenes norske musikkår. Det blir så stas!

Spellemannprisen er i år delt inn i to deler hvor Tarjei Strøm skal lede del 1. Del 1 skal streames direkte på NRK nett-TV, og sendes på NRK1 etter at del 2 er sendt direkte på NRK1. Del 2 leder Tarjei og Julie Bergan i tospann og denne går direkte på NRK1.

De nominerte til Spellemannprisen offentliggjøres fredag 8. februar på en pressekonferanse på Grand Hotel i Oslo.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken