Damekoret ble bedt på grillparty av kara i The Rainmakers

Kompiser: Elfa Erlendsdottir og Sara Smiseth fra KSS takket ja til bbq-invitasjonen til The Rainmakers' Jeff Porter. foto: tilsendt

Kompiser: Elfa Erlendsdottir og Sara Smiseth fra KSS takket ja til bbq-invitasjonen til The Rainmakers' Jeff Porter. foto: tilsendt

Artikkelen er over 2 år gammel

Hva rockera i The Rainmakers og Kvindelige studentersangforening har til felles er ikke lett å si, men at de er gode venner er det ingen tvil om.

DEL

70 år siden sist Kvindelige studentersangforening (KSS) var på USA-turne, er damene på farten igjen. På turnéplanen sto blant annet Kansas, hjembyen til rockebandet The Rainmakers, som ved siden av å være favorittbandet til Jo Nesbø er kjent for hits som Let my people go go og Downstream. Det er korets dirigent, Marit Tøndel Bodsberg Weyde, som forteller at karene i The Rainmakers er svorne KSS-fans!

– Vi har nettopp vært på «bbq» hos Jeff Porter, gitaristen i The Rainmakers! Han hadde alle platene våre og kom på konserten vår i Kansas hvor han inviterte hele gjengen til middag dagen etter, sier dirigenten, et utsagn som blir bekreftet av den lokale radiostasjonen KCUR-FM som fikk denne uttalelsen fra bandets trommis, Pat Tomek:

– Jeg har ikke peiling på kormusikk i det hele tatt, men disse damene «just completely blows me away».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags