En av rockens store stemmer kommer til bakgården

TIL BAKGÅRDEN: Fredag kveld inntar den legendariske vokalisten Joe Lynn Turner bakgården på Kaffka.

TIL BAKGÅRDEN: Fredag kveld inntar den legendariske vokalisten Joe Lynn Turner bakgården på Kaffka. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag kveld får bakgården på Kaffka besøk av en av tungrockens virkelige store stemmer.

DEL

Joe Lynn Turner er mannen som ved siden av å synge på noen av Rainbows aller tøffeste album også er stemmen på «Slaves & Masters» – kanskje den Deep Purple-utgivelsen som mest splitter fansen på midten.

En legende

Rainbow, Deep Purple og Yngwie J. Malmsteen. Joe Lynn Turner har sunget med dem alle og fredag kveld hører du smakebiter fra dem alle sammen når legenden inntar bakgården med et kruttsterkt band fra Hedmark i ryggen.

– Vi har spilt med Joe Lynn Turner ved flere anledninger og når anledningen nok en gang bød seg var ikke vi sene om takke ja, sier gitarist Jørn Kjonerud som ikke legger skjul på at første gangen han delte scene med legenden på Brumunddal for noen år siden, var det en drøm som gikk i oppfyllelse.

– Han er jo en legende og ikke minst en veldig trivelig kar, sier Kjonerud som gammel rockeentusiast har låter som «Spotlight kid», «Can't happen here» og naturligvis «I surrender» både i ryggmargen og fingertuppene.

Futt i lungene

Jørn Kjonerud lover å gi Kaffka-publikummet en helaften i den klassiske rockens tegn, og at den 66 år gamle Joe Lynn Turner fortsatt har futt i lungene, kan han og resten av bandet skrive under på. Ved siden av de åpenbare superklassikerne, lover Kjonerud å by på smakebiter fra det smått utskjelte Deep Purple-albumet «Slaves and masters» fra 1990 også.

– Det hører med og så har vi øvd inn noen låter fra «Odyssey», albumet Joe Lynn Turner gjorde med den svenske supergitaristen Yngwie J. Malmsteen også, sier Jørn Kjonerud som blir støl i fingrene bare ved tanken.

– Vi gjør «Rising force» – den går fort, men jeg vi skal få den til, smiler han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags