Trollrock henter opp folkekjære artister

TIL FJELLS: Donkeyboy er en av flere nyheter på Trollrocks juleslipp.  Foto: Christian Bastiansen

TIL FJELLS: Donkeyboy er en av flere nyheter på Trollrocks juleslipp. Foto: Christian Bastiansen

Eva Weel Skram, Donkeyboy, Black Debbath og en spennende duoforestilling fra Jan Eggum og Halvdan Sivertsen utgjør Trollrock sitt juleslipp.

DEL

– Sogndølen Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse. Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange, opplyser festivalsjef Trond Rogne i en pressemelding.

– Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.


OVER FJELLET: Sogndals sangstjerne Eva Weel Skram er også booket til Trollrock 2019.  Pressebilde

OVER FJELLET: Sogndals sangstjerne Eva Weel Skram er også booket til Trollrock 2019. Pressebilde

Hitmaskinen Donkeyboy

– Kent, Cato, Peter og Thomas er tilbake! Siden oppstarten for snart et tiår siden har Donkeyboy toppet lister, og vunnet hjerter og priser med sitt særegne sound. Debutsingelen Ambitions skapte pophistorie, og siden har det gått slag i slag med suksessingler som blant annet Sometimes, City Boy, Triggerfinger og Crazy Something Normal. Hitlåtene, og albumene Caught In A Life (2009), Silver Moon (2012) og Lost (2016), har tilsammen høstet inn 32 platinatroféer, og til nå streamet svimlende 200 millioner ganger, bare i Norge. Nå er de tilbake med et nytt album og med Linnea Dale på vokal, fortsetter Rogne.

Black Debbath er kjent fra sin humoristiske hardrock. Med album som «Tung, tung politisk rock» og «Mens vi døde rocker», har Egil Hegerberg og gjengen rocket seg inn i norske hjerter.

– Det er en tid for alt og med stortingsvalg rett etter Trollrock, passer det seg godt å få en gjennomgang fra gutta i Black Debbath.


Nye grep fra gitarkamerater

Rogne antar at Jan Eggum og Halvdan Sivertsen er vel noe av det mest folkekjære publikum kan få fra en scene.

– Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye gitargrep.
Forrige gang de reiste på turné, var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet. Nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger, sier han.

Trollrock 2019 foregår på Beitostølen i dagene 26.-28. juli.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags