Oda med ny singel og ny runde med MGP

AKTIV DAG: Fredag slapp Oda Kvingedal Larsen en ny singel samtidig som det ble klart at hun skal delta i årets utgave av MGP.

AKTIV DAG: Fredag slapp Oda Kvingedal Larsen en ny singel samtidig som det ble klart at hun skal delta i årets utgave av MGP. Foto:

Oda Kvingedal Larsen hadde så vidt rukket å slippe sin nye singel «Brain vs. Heart» før det ble kjent at hun slenger seg med på nok en runde i MGP-karusellen.

DEL

Oda Kvingedal Larsens nye singel, som ble sluppet 25. januar, ble født i New York der hun med utsikt over verdensbyen begynte å fundere over det at verden faktisk er mer enn den trygge hjembyen man kjenner så godt.

– Låta skildrer hvordan det er å kjenne på hjemlengsel i voksen alder. Man er usikker på om hjembyen fortsatt kan kalles hjem, sier Kvingedal Larsen som har knadd ut låta sammen med produsenten Jowst.

Men det stopper ikke der, for fredag ettermiddag ble det også kjent at Oda Kvingedal Larsen blir en del av årets MGP-sirkus! Sist hun deltok var sammen med Christer Wulff med melodien «Sing» i 2014. Denne gangen sørger hun for vokalen på Adrian Jørgensens bidrag «The Bubble», som er skrevet av Kjetil Mørland, Jonas McDonnell og Aleksander Walmann.

Oda og de andre MGP-deltakerne skal måle krefter i Oslo Spektrum 2. mars.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags