Gå til sidens hovedinnhold

Har du en musikalartist i magen?

Artikkelen er over 4 år gammel

Er du glad i sang, dans og skuespill? Da har du mulighet få alt det i gang. Heidishow skal nå sette opp «A chorus line» på Gjøvik.

I januar skal premieren på Broadwaysuksessen «A chorus line» være på Gjøvik kulturhus, og du er over 13 år, glad i sang, dans og skuespill og har en drøm om å bli musikalstjerne har du nå sjansen.

30 påmeldte

Heidi Harriet, arrangør av Musikalenes Verden, skal være produsent for oppsetningen.

– Vi gleder oss veldig til dette, og håper mange har lyst til å være med, forteller Heidi.

Hun forteller at oppsetningen har 19 hovedroller hvor man får stort innblikk i alle disse.

– Musikalen handler om å være på audition, og kulturhuset har perfekte lokaler til dette. Det blir ganske autentisk hvordan en audition ville sett ut.

Allerede er det nesten 30 stykker som har meldt seg på, men det fortsatt muligheter. De ønsker seg gjerne unge i ungdomsskole- og videregåendealderen, fordi det er da man begynner å dra på auditions.

Profesjonell gjennomføring

– Fokuset på narkotika og slikt, vil bli tatt vekk og skrevet om slik at forestillingen kan være for alle. Både publikummere, men også skuespillere, forteller Heidi.

Til å skrive om manuset har hun fått med seg Kjersti Homb Jakobsen og Amalie Strande Kjelsrud. De skal være med i oppsetningen, og er erfarende med å være med på Musikalenes Verden.

Regi skal Rune Sirirud Strandbakke ha, og koreograf vil være Camilla Ulsakerhaugen som skal ha. Heidi selv skal ha ansvar for sang, kor og noe koreografi.

– Det blir en veldig profesjonell gjennomføring, men det er åpent for absolutt alle å være med.

Sist musikal Heidishow satte opp var High School Musical i Østre Toten Kulturhus.

– High School Musical ble en stor suksess, og vi håper at dette også slå an!

Kommentarer til denne saken