Miriam Våga live på PULS-Ditt værested

Miriam Våga

Miriam Våga

Av
DEL

InnsendtTorsdag 11.04.19 er det klart for månedens Kulturkafè med konsert på PULS-Ditt værested. Denne gangen med Miriam Våga!

Miriam Våga er en artist og låtskriver fra skogkanten på Toten. Hun har jobbet i mange år med forskjellige band og artister, både som vokalist og låtskriver. I 2013 gav hun ut debutalbumet ‘Fearless Little Girl’, i forkant av dette singlene ‘Silence’,’ Superglue’ og albumets tittellåt ’Fearless Little girl’. I 2014 kom EPen ‘Cocoon’. Miriam er nå godt i gang med skriving av materiale til ny utgivelse.

Musikalsk befinner Miriam seg her innenfor sjangeren elektronica, men med mange organiske elementer. Produksjonen på albumet ‘Fearless Little Girl’ spiller på kontrasten mellom Miriams lyse sarte stemme og instrumenteringens mørkere strømninger. Tematisk er albumet også kontrastfylt, og gjenspeiler Miriam Vaga som person: Optimistisk melankoliker, lys- mørk, dyptpløyende tung og lekende lett.

Live denne kvelden har Miriam tenkt å fremføre et knippe låter i en mer akustisk og strippet drakt. Du vil få høre noen låter fra hennes tidligere utgivelser, og i tillegg helt ferske låter som hun i disse dager så smått har begynt å jobbe med i studio.

Med seg har hun Morten Reppesgård (keyboard), Runar Hellum (perkusjon), Rakel Bergrud Hansen (kor) og Marie Nystuen Pettersen (kor).

En flott konsert å starte inngangen til påsken med? Håper å se deg, og inviter gjerne med deg noen!

Velkommen!

Artikkeltags