Det er knapt noe arrangement på Hadeland som kan konkurrere med julerocken når det gjelder popularitet. Årets utgave var det Hadeland Rockeklubb som stod for, og stedet var Brandbu Hotel. På scenen stod fire lokale band som alle gjorde en god figur.
Kveldens første band var «Rooster». De spilte hard, tung og høy rockemusikk. «Roa Rockers» holder sjelden konserter nå for tiden, men på julerocken er de fast inventar. Gruppas store forbilde er Oslo-bandet «Raga Rockers», og cover-rockerne fra Roa framstår nærmest som kloninger. «Skru krana på fullt» var første tekstlinje, og der ble den stående resten av konserten. Med kjente «Raga Rockers»-sanger som «Maskiner i Nirvana» og «Hun er fri» ble det både liv og allsang. I tredje band ut spilte fire gutter fra Gran som kaller seg «Melic Verse». Bandet var initiativtagere til høstrocken samme sted tidligere i år, og leverte nok en gang en bra konsert.

Det beste til slutt
Wonderfools fra Grua fikk æren av å avslutte årets julerock. Som regel spares det beste bandet til slutt, og det var også tilfelle i år.
Med tøff, rask og hard rock ga de publikum en veldig bra konsert. Wonderfools er i ferd med å skaffe seg et navn både i Tyskland og Australia, og har nylig gitt ut CD.
Et populært innslag under konserten var da vokalist og gitarist Thomas Dahl lekte julenisse, og kastet trøyer og CD-singler til publikum. Konsertens høydepunkt var sangen «Wimp-city», som har hit-potensiale.

Bredt og variert
Julerocken var som vanlig veldig godt besøkt. Publikum fikk mye god musikk, noe de så ut til å sette pris på. Likevel var det mange som valgte å tilbringe kvelden i diskoteket.
Om dette kommer av det til tider plagsomt høye lydnivået skal være usagt. Det er tøft gjort av Hadeland Rockeklubb og Brandbu Hotell utelukkende å satse på lokale band, noe de fortjener ros for.
Kvelden viste at de gjorde rett, og at rockemiljøet på Hadeland fortsatt er bredt, variert og ikke minst veldig dyktig.