Lørdag 30. juni blir det folkefest i Landsbyen Dokka, i år med tema Karneval. Programmet for dagen er tettpakket med lokale talenter, parader, dans og aktiviteter for små og store. Fra scena i Fløyterparken blir det Landsbyshow, grip mikrofonen, springdans, sang og musikk hele dagen.

– Som tidligere blir det også i år utstillere i gata og veteranbilparade gjennom Storgata, skriver arrangørene i en pressemelding.

Kle deg ut

Nytt i år er en egen Karnevalsparade med fargerike kostymer, musikk og dans. Paraden er åpen for alle, så prosjektgruppa håper mange tar på seg kostyme og blir med gjennom Storgata. Etter paraden er det dans og kåring av beste kostyme i Fløyterparken.

På bedehustomta blir det ulike aktiviteter for barna, utlån av kostymer og dans med Fairytales Showcrew.

Aktiviteter hele helgen

På Lavvotunet er det danseband weekend fra torsdag til og med lørdag. Kjente danseband vil være på plass for å sørge for god stemning og mulig framkalling av svette hos de på plattingen.

Allerede torsdag kommer Contrazt og Pia Pihlgrens etterfulgt av Dænsebændet og Callinas på fredag, mens Ingemars og Picazzo avslutter dansefesten lørdag kveld.

På Milano Pizzeria & ristorante er det Landsbyquiz fredag kveld og konsert lørdag med selveste poprap-kongene Robin & Bugge.

Fredag kveld arrangeres Nattløpet i Dokkas gater. Nattløpet er en fem kilometer flat og løype med start og mål ved Fløyterparken i sentrum.