Kulturkafè med Lewi Bergrud

Lewi Bergrud spiller på Kulturkafè på PULS-Ditt værested torsdag 17.oktober.

Lewi Bergrud spiller på Kulturkafè på PULS-Ditt værested torsdag 17.oktober. Foto:

Av
DEL

InnsendtØnsker du å la deg berøre av musikk? Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet? Har du hørt Lewi før vet du hva vi snakker om, hvis ikke er det på tide å sjekke det ut! Lewi Bergrud er ukens gjest på Kulturkafèen på PULS-Ditt værested torsdag 17. oktober.

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.

Alle liker Lewi. Han kan trollbinde et lyttende publikum i en kirke en torsdag. Påfølgende lørdag kan han få publikum i en mørk, tysk rockeklubb til å hoppe. Jublende. Skrikende. «MEHR! MEHR!». Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 5 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis.

Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid. Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi. 3.mai 2019 slapp Lewi sitt 3.soloalbum, og du kan få høre alt live denne kvelden. Du kommer ikke til å angre. Garantert! Dette må oppleves.

Som alltid gratis inngang og god stemning! Ta med deg noen som ikke har fått oppleve Lewi live før, og møt opp denne kvelden! Vil du sikre deg god plass og få kjøpt noe du kan kose deg med av mat og drikke bør du være tidlig ute! Kafèen stenger varmmatsalget kl.17.30, men kake, rundstykke og drikke vil du få kjøpt hele kvelden.

Artikkeltags