Norsk-amerikansk aften i Hunn kirke

Pastor Tim Peterson og kona Donadee gjester Hunn kirke lørdag 9.mars.

Pastor Tim Peterson og kona Donadee gjester Hunn kirke lørdag 9.mars. Foto:

Av
DEL

InnsendtLørdag 9.mars blir det festkveld med amerikabesøk i Hunn kirke. Gerd og Øystein Wang spiller norsk og amerikansk musikk. Det blir allsang, koldtbord og en mini-Markus-fremføring.

Presteekteparet Donadee og Tim Peterson fra Minnesota kommer på besøk. Tim har vært feltprest i Heimevernet i Minnesota i 27 år. Mange heimevernsfolk fra våre trakter har vært på utvekslingsbesøk «over there». I fjor var Peterson prest i Mindekirken i Minneapolis der blant andre Jens Dale og Kristin Sundt, som nå er prest i Torpa, har tjenestegjort. Tim turnerer i Norge med en framføring av Markusevavngeliet på norsk, og han vil gjøre et utdrag av dette i Hunn kirke.

Jazz, klassisk musikk og allsang kommer med Gerd og Øystein Wang. Det blir koldtbord og kake og mye sosialt rundt bordene. Sokneprest Jens Dale sier mange har kontakt med slekt i Amerika og dette blir en kveld med feiring av de gode transatlantiske bånd. Arrangementet er åpent for alle. Det er fri inngang, men gave til arrangementsutgiftene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags