Korpus gir mye glede og gode opplevelser

Sangkoret Korpus og Scene Korpus i aksjon på huskonserten på Musikkens hus.

Sangkoret Korpus og Scene Korpus i aksjon på huskonserten på Musikkens hus. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtDet viser et innholdsrikt program når den populære kor- og dansegruppen Korpus ser tilbake på arrangementer og opptredener i 2018.

Korpus som er et av de største og mest aktive tilrettelagte kulturtilbudene i Gjøvikregionen, startet med ny samling og øvelser første uken i januar på Musikkens Hus . Allerede i februar var Korpus invitert på den årlige «Feitetirsdag» på Gjøvik kunst- og kulturskole, der flere tok del i et mangfoldig kulturprogram.

Gjøviks kunst- og kulturskoles store gruppe Korpus, ble også gjort stas på i programmet Extra tirsdag 13. mars på NRK2, produsert av Fabelaktiv TV. –Vi syntes det var veldig hyggelig at nettopp Korpus ble tildelt plass i det populære programmet, som hver uke deler ut millioner av kroner på NRK2, sier Stein Jøraasen, primus motor og mangeårig medlem i Korpus. Det tilrettelagte kulturtilbudet som har fokus på musikk og dans/drama/bevegelse, har i snart 25 år gitt nærmere 40 medlemmer et ukentlig tilbud i Gjøvik. Gruppen som er medlemmer av Pascal Norge ble portrettert under festivaldagen «Ski for alle».

Ellers har Korpus hatt mange oppdrag og nevner Pascal Norges «Vårslipp-konsert» og Landsmøte arrangert i Asker, deltakelse i Hunn kirke, Gjøvik historielags dag – Mimredagen på Gjøvik gård, opptreden på CC Gjøvik sammen med alle de andre elevene ved kulturskolen, sommerarrangement på Osbakken ved Skumsjøen, DNTs tur over Bergstoppen, informasjonskveld for vår planlagte kulturutveksling til Solgården i Spania i møte med Faula Teater og Korpus, moteshow på CC Gjøvik, opptreden i foajéen og i kulturtrappa på Gjøvik kulturhus – «Et parkert piano-konsert», underholdning på «Jul på Gjøvik gård», julekonsert i regi av Pascal Norge Innlandet i Hamar kulturhus, som denne gangen var representert med bandet Rockeværstingene, samt et lukket julearrangement for Korpus på Musikkens Hus.

Av større begivenheter må også nevnes at Korpus stakk av med 2. prisen under generalforsamlingen til Gjøvik og omegn boligbyggelag.

Alle medlemmene i Korpus gir oss mange flotte opplevelser både på øvelser og ved opptredener – år etter år. De legger også ned en stor innsats for å bli så gode som mulig. Det tas opp medlemmer fra hele Gjøvikregionen. En stor takk rettes også til familiene, alle Korpus-venner, frivillig hjelpere, miljøpersonell, støttekontakter og sist men ikke minst - styret i Korpus, som gjør en kjempe stor jobb gjennom hele året. Instruktører er Ingunn Molstad og Vidar Sundbakken for Sangkoret Korpus, Monica Enger for Scene Korpus samt Nina Andersbakken fra 2019.

-Det er plass til flere i frivillig-gjengen i Korpus, og om du har lyst eller vet om noen, så er du hjertelig velkommen til å bidra på en eller annen måte i Korpusfamilien, sier leder for de frivillige Gerd Kålås.

Artikkeltags