FriFant med romjulshygge

ROMJULSMUSIKER: Marie Gram  slenger seg med på FriFants romjulskonsert.

ROMJULSMUSIKER: Marie Gram slenger seg med på FriFants romjulskonsert. Foto:

For fjerde året på rad inviterer FriFant til musikalsk romjulshygge på Gjøvik Arbeidersamfund 3. juledag.

DEL
Når det verste julestresset har roet seg, og alle julekonsertene i forkant av jul har gjort fra seg, synes fantene det er koselig å roe ned med stemningsfull musikk i godt selskap og hyggelige omgivelser. Publikumstallet på disse konsertene har også økt for hvert år, så det tyder på at konserten har blitt en hyggelig tradisjon for flere.
– Ja, for siden det har blitt såpass som fire år på rad, må det vel snart kunne kalles en tradisjon? spør Bent Ture Tomtum og legger til at FriFant lover en kveld med både kjente og mer ukjente juletoner, i tillegg til noen andre sanger som skal sette publikum i den rette stemningen.
– I kjent FriFant-stil bindes det hele sammen i en tilbakelent atmosfære med glimt i øyet, sier Tomtum, faktisk med glimt i øyet.
Medvirkende på romjulekonserten er Elisabeth Aasheim, Marie Gram, Roy Strandbakke, Kjell-Andrè Wiklund, Heidi Amundsen, Emilie Tomtum Skjølås, Susann Stenslette Sørum, Jan Wehrmann, Bent Ove Myhrby, Vidar Sundbakken, Sveinung Lilleheier og Bent Ture Tomtum.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags