Grethe Steensen har nok en gang vært hands on, og hun legger ikke skjul på at hun er veldig fornøyd med sommerens Mårråstund-program.

Nye sjangre

– Det er en fin blanding av gamle travere og nye fjes. Dette skal ikke være noen talentscene, men det er likevel viktig at vi har et blikk for nye og up and coming, lokale artister, sier Grethe Steensen som synes det er morsomt at to nye sjangere har fått plass denne gangen:

– Heidi Harriet kommer med sin Musikal-Tapas som er et ledd i Tema Teaters 25-årsjubileum. Det er første gang vi har hatt teater på Mårråstund, det samme gjelder for Mjøscellistene som sørger for at vi får klassisk musikk på tunet, sier Steensen fornøyd.

Ferske fjes

Av de mer ferske fjesene og navnene, er det verdt å merke seg den unge gitaristen Kristian Haug som kommer til Mårråstund med sin egen trio. Han gjorde seg sist bemerket da han spilte julekonsert i Gjøvik kirke sammen med moren sin, Line Løvland Øfstaas. Daniel Holen Berg er et nytt talent fra Skreia og så blir det heftige saker når gjengen i Fire dukker opp, blant annet med noen fine Bård Svendsen-viser på programmet.

Her er artistene du ser og hører på Mårråstund i sommer:

19. mai: David Hveem med venner

26. Musikal-tapas med HeidiShow

2. juni: Nora Jabri

9. juni: Kristian Haug

16. juni: Morten Hammerseng

23. juni: Daniel Holen Berg

7. juli: Mjøscellistene

14. juli. Ida Greve Monsen

21. juli: Fire

28. juli: Elisabeth Aasheim

4. august: Miriam Våga

11. august: Rob Tjink

25. august: Halvor

I tillegg varter Balke-senteret i løpet av sommeren opp med tre spennende utstillingsåpninger.